Forsvarsspilleren Arlind Ajeti kom ind fra bænken og debuterede for Vejle Boldklub i sejren over FC Fredericia fredag aften. Dermed blev han VB-debutant nummer 14 i sæsonen 2019-20.

Arlind Ajeti kom til VB i februar, hvor han tiltrådte under træningslejren i Portugal. Albaneren havde været klubløs siden han forlod schweiziske Grashopper Club Zürich i sommeren 2019. Den 26-årige forsvarsspiller sad på bænken som ikke benyttet indskiftningsspiller mod HB Køge (1-0), Hvidovre (1-0) og Næstved (1-1), inden der altså blev brug for ham mod FC Fredericia. Her kom Arlind ind for Lucas Jensen i det 81. minut og spillede højrebacken, mens Tobias Mølgaard rykkede frem på kanten.

Arlind Ajeti blev sæsonens 14. VB-debutant efter Nicolas Gianini Dantas (debut mod Fremad Amager), Lucas Jensen (Fremad Amager), Diego Montiel (Fremad Amager), Gianluca Zanette (Nykøbing FC), Indy Groothuizen (Allesø), Foday Manneh (Allesø), Adama Fofana (Allesø), Brenner Alves Sabino (Kolding IF), João ”Vitinho” Souza (Skive), Mathias Voss (Vendsyssel), Magnus Grødem (Vendsyssel), Juhani Ojala (Næstved) og Leonel Montano (Hvidovre) tidligere har debuteret. Fem af de 14 spillere er begyndt på banen i deres første kamp for VB, mens de ni øvrige er kommet ind fra bænken. Arlind er debutanten med næstfærrest minutter på banen i debuten. Kun Juhani Ojala spillede mindre i sin første VB-kamp, da finnen først kom på banen i det 90. minut.

På Vejle Boldklubs udlændingerangliste bliver Arlind Ajeti den kun anden spiller fra Albanien. Ylber Ramadani, der debuterede i 2017, er klubbens første albaner. Arlind Ajeti blev Vejle Boldklubs 114. udenlandske spiller gennem tiden, da han kom på banen i fredags. De 114 forskellige spillere fordeler sig på 45 lande. De førende leverandører er Brasilien med 13 spillere og Sverige med 11. Se udlændingeranglistens seneste opdatering fra 16. december 2019 her.

Vejle Boldklub ønsker Arlind Ajeti tillykke med debuten.