Arbnor Mucolli spillede en hovedrolle på midtbanen, da Vejle Boldklub besejrede Esbjerg fB i den tidlige Superligakamp på Vejle Stadion fredag aften. Først med en fod i sejrsmålet og siden involveret i en situation i EfB-feltet der kunne have givet et straffespark.

– Vi havde forberedt, at Esbjerg i sekvenser ville stå højt og i perioder ville stå mere lavt og at de kan være meget farlige på omstillinger. Men vi dominerede på bolden i store perioder af 1. halvleg og viste, at vi er gode på bolden og den vej igennem kan sætte os på en kamp. De blev trætte som kampen skred frem og så kunne vi tage kontrollen over den igen, siger Arbnor Mucolli.

– Lige op til pausen spiller vi godt og vi er virkelig klar på at give den en omgang mere, da vi taler sammen i pausen. Vi skulle fortsætte det gode spil fra de første 45 minutter og det synes jeg i høj grad, at vi gjorde, siger Arbnor Mucolli.

Fem minutter efter pausen faldt kampens eneste scoring. Tobias Mølgaard kom til et indlæg, som EfB-defensiven sendte ud til hjørnespark.

– Allan Sousa spillede hjørnesparket kort til mig og det var indøvet. Derfra har jeg flere muligheder og kan se, at Ramadani har en god position. Han spiller den over bagerst i feltet til Nilsson der kan score. Det var godt at se en indøvet detalje føre til et mål, siger Arbnor Mucolli.

Den lille dribler var også med i én af 2. halvlegs omtalte situationer, da han ender med et modtage en advarsel af dommer Anders Poulsen.

– Jeg føler, der er klart straffespark i situationen hvor jeg udfordrer Jesper Lauridsen. Det ender med en advarsel for film, men den er jeg uforstående overfor. Det betød heldigvis ikke noget for vi vandt, men vi skulle have haft noget i den situation, siger Arbnor Mucolli.

– Det blev hektisk i slutfasen, men det bliver det ofte i kampe der ligger lige på vippen. De prøver at trykke os og kommer også til en afslutning lige på Bajza, men ellers har vi styr på dem, siger Arbnor Mucolli.

Den 19-årige midtbanespiller har været på banen i alle VB’s 10 Superligakampe i denne sæson. Otte startpladser og to indhop.

– Denne kamp og opgøret mod Hobro, har været mine bedste kampe. Jeg har fundet gode positioner på midtbanen i begge kampe og fået bolden, når jeg er bedst. Jeg er ikke den store duelspiller og rammer mine medspillere mig rigtigt, så kan jeg vise kvalitet med bolden og det lykkedes mod Esbjerg og det er også lykkedes i flere af de tidligere kampe. Jeg vil gerne være med til at sætte spillet og skabe chancer og det lykkedes mod Esbjerg, siger Arbnor Mucolli.

Det bliver ikke til 11 Superligakampe på stribe for midtbaneprofilen. Den advarsel han modtog halvvejs igennem 2. halvleg betyder karantæne i den kommende kamp mod Randers FC.

Tekst: Lars Christensen.