Vejle Boldklubs 19-årige Arbnor Mucolli rejser i næste uge afsted med det albanske U21-landshold, der har en U21-EM-kvalifikationskamp mod Tyrkiet og to venskabskampe mod Wales på programmet inden sommerferien.

Arbnor Mucolli har været fast på det albanske landshold i det meste af den snart forhenværende sæson og den alsidige midtbanespiller fortsætter i landsholdsregi. Albanien møder Tyrkiet i en kvalifikationskamp på udebane den 7. juni. Her er gæsterne pisket til et resultat efter de har indledt kvalifikationsturneringen frem mod EM om to år med uafgjort mod Andorra og et smalt hjemmenederlag til netop Tyrkiet. Efter opgøret vender albanerne hjem til to venskabskampe mod Wales 9.- og 11. juni henholdsvis. Arbnor Mucolli har spillet seks U21-landskampe for Albanien.

Der er den anden talentfulde spiller fra Vejle Boldklubs A-trup der runder sæsonen af med landsholdsudtagelser. I sidste uge kunne vi meddele, at Malte Amundsen er blevet udtaget til det danske U20-landshold.