Arbnor Mucoll begyndte på banen, da Albaniens U21-landshold fredag aften besejrede Malta med 2-0 i en venskabskamp. Thomas Gundelund og Felix Örn Fridriksson har også været i landsholdsaktion, mens Viljormur Davidsen og Færøerne spiller lørdag aften i Aserbajdsjan.

Arbnor Mucolli har fået trøjen med nummer 10 for Albaniens U21-landshold og den kreative VB’er begyndte på banen, da albanerne hjemme mødte Malta. Det blev til en albansk sejr på 2-0. Begge målene blev scoret før pausen. Albanien forbereder sig på den kommende EM-kvalifikation, hvor de første kampe spilles i 2019. Arbnor og Albaniens U21-landshold har endnu en venskabskamp mod malteserne, inden spillerne frigives til deres klubhold. Arbnor har spillet 4 ungdomslandskampe for Albanien.

Felix Örn Fridriksson var med i de første 61 minutter for Islands U21-landshold, der ved en international turnering i Kina mødte Mexico. Islændingene tabte med 0-2. Turneringen fortsætter for Islands vedkommende med et opgør mod værterne fra Kina. Det opgør spilles allerede lørdag med kick-off islandsk tid kl. 11.30. Felix Örn Fridriksson har også alderen til at repræsentere Islands U21-landshold i den kommende EM-kval der begynder i 2019.

Thomas Gundelund er tilbage på det danske U18-landshold efter en periode på det danske U19-landshold. Gundelund begyndte på den defensive midtbane, da danskerne mødte Ukraine i Spanien fredag aften. Kampen endte med en ukrainsk sejr på 2-1. Gundelund spillede de første 69 minutter inden han byttede med Frederik Nørrestrand. Danskerne har endnu en kamp mod Ukraine på mandag i Huelva med kick-off kl. 15.00.

Viljormur Davidsen og Færøerne møder Aserbajdsjan i Nations League lørdag aften. Kick-off kl. 18.00.

Tekst: Lars Christensen.