Det var noget af en anderledes forhal, der ventede de tilmeldte sponsorer til kampen mellem Vejle Boldklub og Fremad Amager, da sponsorerne mødte ind på Vejle Stadion til sædvanlig tid, halvanden time før kampens dommer fløjtede opgøret og årets sidste hjemmekamp i Nørreskoven op. 

-Vi ville gerne takke Vejle Boldklubs netværk for den fine modtagelse, de har givet Arbejdernes Landsbank og AL Finans som hovedsponsor og partner i Vejle Boldklub. Vi har ikke mødt andet end velvilje og opbakning fra netværket i og omkring Vejle Boldklub. Det ville vi gerne understrege ved at give en gave. Det blev til et George Jensen-bordflag, og så håber vi, at der for alvor er noget at flage for, når denne sæson i NordicBet Ligaen er forbi, fortæller Søren Eske Baltz, der arbejder med sponsoraktivering for Arbejdernes Landsbank. 

Initiativet og uddelingen af gaverne til sponsorerne var vellykket, og ifølge Jens Schønemann Christensen fra Vejle Boldklub førte gaven til lige dele overraskelse og taknemmelighed hos modtagerne. 

-Vi fik uddelt alle 800 flag, og det gav pludselig mening for vores lounge-gæster, at der var pyntet op til jul med juletræer, sne og gaver i forhallen. Denne event understreger også, hvordan Arbejdernes Landsbank arbejder med sit sponsorat i Vejle Boldklub, og en dag, hvor drengene på banen sørgede for en 4-0 sejr, var det en perfekt afslutning på årets hjemmebanekampe i Nørreskoven. 

Vejle Boldklub møder på torsdag Nykøbing FC på udebane. Kampen starter kl. 19.00.