Det er ikke kun VB, der her i efteråret har forstået værdien af at holde buret rent. Også en af klubbens trofaste sponsorer, Anders Andersen Rengøring, har en årelang erfaring i professionel rengøring.

Anders Andersen er en familiejet virksomhed, der blev grundlagt i 1968. Virksomheden beskæftiger 1100 medarbejdere inden for Erhvervsrengøring, Vinduespolering og Ejendomsservice og står i dag som en af landets største rengøringsvirksomheder. AAR har som de første i Danmark fået Svanemærket for både vinduespudsning og rengøring.

Anders Andersen Rengøring har afdeling på Ladegårdsvej i Vejle. Der er også en afdeling i Lystrup nord for Aarhus, mens hovedafdelingen ligger i Taastrup.

Siden etableringen i Vejle i 2003 har Anders Andersen været sponsor i VB.

”Vi har aldrig rystet på hånden, når det angår tilknytningen til VB,” siger afdelingsleder Jylland/Fyn, Jan Kousgaard.

”Trods nedrykningen i sidste sæson tøvede vi ikke med at forlænge vort guldsponsorat – ja, vi har tværtimod valgt at bakke op med endnu flere midler. Vi tror fuldt og fast på en oprykning efter denne sæson!”

Jan Kousgaard fortæller, at det var en naturlig ting for virksomheden at gå ind i VB, da virksomheden etablerede sig i Vejle.

”Vi har oparbejdet et stort netværk gennem sponsoratet i VB, og vi gør selv som en helt naturlig ting brug af de øvrige virksomheder i VB’s netværk.”

Anders Andersen har to mottoer:

Når rengøringen igen er blevet et håndværk

Medarbejderne er nøglen til succes

”Vi står inde for kvaliteten af det arbejde, vi har aftalt med kunden,” pointerer Jan Kousgaard.

”Og alt starter og slutter med vore medarbejdere, som vi lægger vægt på at give den rette uddannelse og kompetence. Rengøring er et håndværk, som der skal stå respekt om.”

Anders Andersen, der grundlagde virksomheden, startede selv som 17-årig som selvstændig vinduespudser hjemme i Borup og grundlagde dermed det, der skulle blive en kæmpe virksomhed med 400 mill. i omsætning. 68-årige Anders Andersen står stadig i spidsen for virksomheden.

”Mange af kunderne fra dengang har faktisk holdt ved. Det viser lidt om, at Anders Andersen som eneejer af virksomheden uden at masse aktionærer at tage hensyn til har bygget sin forretning på nogle grundlæggende værdier, som er værdifulde for rigtig mange i dag,” slutter Jan Kousgaard.