Vejle Boldklub er glad for at byde Alge-Stop ApS velkommen som ny sponsor og samarbejdspartner i Nørreskoven.

Alge-Stop er Danmarks største og ældste indenfor branchen, med mere end 12 års erfaring i bagagen. De har specialiseret sig inden for rensning og imprægnering, og har store virksomheder som Vestas, Lego, Legoland og McDonalds på CV’et. Også flere af Vejle Boldklubs andre samarbejdspartnere, har efter mødet med Alge-Stop nydt godt af deres services.

  • Vi har været med i nogle måneder nu, og har allerede oplevet det virkelig stærke netværk, der er i Nørreskoven. Der er gode muligheder for at snakke med andre beslutningstagere, og sponsoratet er et stærkt redskab i forhold til at sikre os eksponering – særligt i lokalområdet. Vi har allerede generet en pæn del opmærksomhed efter sponsoratet, så vi er godt tilfredse med det indtil nu, siger direktør og ejer af Alge-Stop, Jørgen Enggaard.

Selvom Alge-Stop har fået store fisk på krogen, så har de ikke glemt hvor de kommer fra. Virksomheden sætter nemlig en dyd i at hjælpe med alle opgaver – store som små.

  • Om det hedder Vestas eller om det er Hr. og Fru. Jensen spiller ikke nogen rolle. Vi hjælper dem, der har brug for det. Vi er begunstigede af, at vi har opbygget en stor kapacitet, der lader os tage sig af de store kunder. Men en del af bevæggrunden for sponsoratet af Vejle Boldklub er også, at vi ønsker at være lokalt forankret og vise os frem over for alle typer kunder, siger Jørgen Enggaard.

Hvis man har lagt mærke til, at fliser og tribuner er blevet renset godt og grundigt på Vejle Stadion, så kan man sende en venlig tanke til Alge-Stop. Vejle Boldklubs nye medsponsor har nemlig haft det fine udstyr fremme, og har i forbindelse med den nye aftale mellem partnerne, sørget rense stadion fri for alger, mos og hvad, der ellers måtte være.

  • Udover sponsoratet er det fedt at kunne give noget til klubben og fansene, som vi har gjort ved at rense de her fanafsnit. Det er rart at kunne bidrage med noget lidt ekstra, og at det ikke kun handler om eksponering for os, siger Jørgen Enggaard.