Føtex på havnen i Vejle frikøbte 500 billetter til tirsdagens opgør i NordicBet Ligaen på Vejle Stadion kl. 18.00 mod HB Køge. Interessen viste sig at være enorm.

På bare to dage er billetterne nu væk, og interessen har også overrasket Vejle Boldklubs salgschef, Mads Bro Hansen:

– Det er gået hurtigt. Det viser, at folk gerne vil komme på stadion, og at det betyder noget for hele byen. Det kan nogle gange være lidt svært at få folk på stadion til hverdagskampene, men her kan vi se, at der virkelig er sket noget. Det viser en stærk opbakning og ikke mindst en stor loyalitet overfor klubben, at Føtex nu frikøber 500 billetter mere til kampen.

De ekstra billetter kan hentes fra kl. 14.00-18.00 i dag fredag hos Føtex på havnen. Billetterne udleveres af Føtex medarbejderen, som står i en VB-trøje hos Kundeservice. Der udleveres to stk. pr. kunde, så længe lager haves.

Er du sæsonkortholder, foregår udleveringen på administrationskontoret hos Vejle Boldklub, og du kan ved fremvisning af sæsonkortet få udleveret fire stk. – Ligeledes så længe lager haves.

Vi glæder os til at se jer på tirsdag.