Opgørene mod Skive IK og Kolding IF i 23.- og 24. spillerunde henholdsvis er blevet fastlagt. Opgøret mod Skive IK spilles tirsdag den 9. juni kl. 18.00, mens udekampen mod Kolding IF spilles lørdag den 13. juni kl. 13.00.

Kampene i 23. spillerunde er fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag i uge 24, mens runde 24. spilles fra fredag-søndag i samme uge. Alle kampe fra forårssæsonen streames på Viaplay, men netop VB’s kampe mod Skive IK og Kolding IF er valgt til rundens tv-kampe og sendes direkte på TV3 Sport. Vejle Boldklubs kampe er lukket for adgang for tilskuere pga. smittefaren ved coronavirus.

De sidste ni spillerunder i NordicBet LIGA 2019-20 bliver fastlagt løbende. Det ligger fast, at turneringen afsluttes i weekenden den 25.- 26. juli 2020.

Se Vejle Boldklubs opdaterede kampprogram her.