Vejle Boldklub startede tidligere på året sit nye talentprojekt, Future Vejle, op. Projektet handler i al sin enkelthed om at sikre talentarbejdet ude i samarbejdsklubberne og gennem talentcentertræning i Egtved, Hedensted og VB Parken at bringe den næste landsholdsspiller til debut på klubbens bedste hold.

Frøs Sparekasse i Vejle har valgt at være sponsor på dette nye projekt, og det er der ifølge filialdirektør, Henrik Straarup, en helt klar årsag til.

– Vi har altid støttet Vejle Boldklub, siden vi kom til byen i 2010. Først som hovedsponsor frem til 2014 og nu som sponsor for det nye spændende talentarbejde. Vi tror på, at sportens netværk og sport i almindelighed skaber gode muligheder for stærke relationer. Samtidig tror vi på, at Future Vejle kan skabe talenter, som vil kunne gøre sig gældende på den store scene, og det vil vi gerne bakke op om.

Frøs Sparekasse er en stærk aktør i det syd- og sønderjyske område, og med 11 filialer har hver enkelt afdeling altid taget et ansvar for sporten, erhvervslivet og kunderne i områderne, hvor banken er repræsenteret.

– Vi vil gerne skabe oplevelser med vores kunder. Til det støtter vi en del sportslige aktiviteter i vores områder, og vi vil gerne være en bank, som er synlig gennem sporten, fortæller Henrik Straarup.

Talentchef i Vejle Boldklub, Steen Thychosen, har om nogen et indblik i talentmassen i og omkring Vejle Boldklub og mener, at det nye talent-setup kan sikre, at talenterne både blomstrer i samarbejdsklubberne hos Vejle Boldklub og ikke mindst får et struktureret udviklingsprogram.

– Det betyder meget for talentarbejdet, at en sponsor som Frøs Sparekasse vil støtte økonomisk op om projektet og samtidig viser os den tillid. Henrik Straarup har været i Vinding SF og arbejdet med talenter, som senere kom til Vejle Boldklub, så Henrik ved om nogen, hvad det arbejde kræver. Vi ser frem til et godt samarbejde med Frøs Sparekasse, afslutter Steen Thychosen.

Tekst: Morten Pelch