Vejle Boldklub har i dag lavet en aftale med Carsten Andersen, som de fleste i og omkring klubben kender for sit tidligere virke som sælger fra administrationskontoret i Roms Hule 6.

Carsten Andersen er tilknyttet på en konsulentaftale, og årsagen til dette er meget naturlig, lyder det fra Vejle Boldklubs Direktør, Henrik Tønder.

– Vi har mærket en øget aktivitet i vores salgsafdeling, og for at imødekomme dette behov har vi tilknyttet Carsten. Vi får en mand ind, som har et stort netværk, et stort kendskab til branchen, og ikke mindst ved vi, hvad vi får. Carsten kan gå ind og løse opgaverne med det samme.

For Carsten Andersen, som tidligere har arbejdet for Vejle Boldklub, er det også en naturlig ting at vende tilbage til Nørreskoven og klubbens mange loyale samarbejdspartnere.

– Jeg driver min egen virksomhed, hvor jeg blandt andet driver netværk for Vejle Boldklub. Klubben har så valgt at tilknytte mig yderligere timer for at hjælpe med salget, og det er en opgave, som jeg ser frem til at hjælpe klubben med at løse, fortæller Carsten Andersen.

Til eftermiddagens hjemmekamp i NordicBet Ligaen vil Carsten Andersen være at finde på stadion, og det er også her, at første arbejdsdag som konsulent for Vejle Boldklub vil begynde.

Tekst: Morten Pelch