15-årige Peter Ullum (f. 2002), midtstopper på Vejle Boldklubs U17-Ligahold, er udtaget til landsholdssamling med det danske U16-landshold i Tilst den 21.- og 22. november.

Når landstræner Michael ”Mex” Pedersen samler 26 spillere to dage senere på måneden sker det for at se årgang 2002 an, inden han skal udtage truppen til træningslejren på Cypern i januar 2018. Her er flere danske ungdomslandshold samlet i årets første måned og møder Cypern i et par venskabskampe.

Den venstrebenede stopper Peter Ullum har i denne sæson spillet otte kampe i U17-Ligaen for VB og seneste begyndte han på banen i lørdagens 1-1 kamp mod Esbjerg. Peter Ullum kom til VB som U13-spiller fra samarbejdsklubben Skibet IF og er søn af den tidligere divisionsspiller i VB, Henrik Ullum.

Se hele den danske trup til landsholdssamlingen i Tilst her.