Vejle Boldklubs U17-mandskab har ikke været for godt kørende pointmæssigt i de seneste kampe, og stimen vendte heller ikke lørdag, da det blev til et unødvendigt nederlag på 0-3 til Lyngby.

Træner Steffen Kielstrup måtte til Lyngby-kampen undvære den normale anfører Thomas Gundelund, som spillede på U19-holdet, mens William Førby sammen med Magnus Enggaard måtte sidde over med skader, mens topscorer Jakob “Give”  Kristensen var tilbage på bænken efter at have være ude i godt en måned med en skade.

Vejlenserne satte sig fra kampens start på spillet, men allerede efter små 10 minutter løb gæsterne en omstilling og bragte sig foran 1-0. 10 minutter senere blev slemt til værre, da det også blev til 2-0. Herefter var der opad bakke for hjemmeholdet, som dog mere og mere kom ind i kampen, hvilket både gav en friløber til Mark Asp Rasmussen, samt en situation hvor de fleste regnede med et straffespark, da Wahid Faghir efter en dribletur blev fældet, men det var dommeren ikke enig i.
– Vores første halvleg var ikke ret god, selvom vi fik os arbejdet okay inden i kampen. Det positive fra første halvleg var, at Lyngby dog heller ikke kom til chancer udover de to scoringer, så vi troede på, at vi kunne vende det, beretter Vejle Boldklub-træner Steffen Kielstrup.

Anden halvleg blev med et mere aggressivt spillende og pressende Vejle-mandskab, som også begyndte at komme til chancer. Blandt andet kom den indskiftede topscorer Jakob “Give” Kristensen til store chancer, men den sidste skarphed manglede, og det blev ikke til Vejle Boldklub-scoringer mod Lyngby. Lyngby fik i kampens sidste minut endda udbygget føringen til 3-0 på en ny omstilling.
– Vores anden halvleg kunne vi godt være tilfreds med, men vi manglede den fornødne skarphed, hvilket desværre har kendetegnet os i de seneste kampe. Vores defensiv var ganske fin igen, selvom vi lukkede tre mål ind, men der må man rose Lyngby for deres effektivitet, fortæller Steffen Kielstrup.

U17-holdet spiller igen på tirsdag i pokalturneringen, når AC Horsens er modstanderen. Lørdag venter en udekamp i Ikast mod FC Midtjylland.

Kampfakta:
Vejle Boldklub – Lyngby 0-3 (0-2)
09. 0-1
22. 0-2