Vejle Boldklub har seks træningskampe og en træningslejr på plads i de to første måneder af 2017. NordicBet LIGA-holdet møder ind til årets første træning fredag den 5. januar og spiller i løbet af januar og februar seks træningskampe på dansk grund og tre under træningslejren i Tyrkiet. Modstanderne er fra Alka Superligaen og 2. division, ligesom opstartens sidste træningskamp bliver mod NordicBet LIGA-rivalerne fra FC Fredericia.

Opstartens træningspas foregår på kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole eller kunstgræsbanen på Hældager Stadion, Bredballe.

Opstartsprogrammet for NordicBet LIGA-holdet:

Fredag den 5. januar:
Træningsstart på kunstgræsbanen v/ Vejle Idrætsefterskole kl. 10.30

Torsdag den 18. januar:
FC København – Vejle Boldklub
Spillested: Telia Parken, København

Lørdag den 20. januar:
Vejle Boldklub – Randers FC

Torsdag den 25. januar:
OB – Vejle Boldklub

Lørdag den 27. januar:
Vejle Boldklub – Kjellerup IF

Lørdag den 3. februar:
Vejle Boldklub – Kolding IF
Spillested: Ikke aftalt

Søndag den 4. februar – lørdag den 17. februar:
Træningslejr i Side, Tyrkiet

Under træningslejren er VB ved at arrangere tre træningskampe. Man arbejder på at få kampene placeret på datoerne 10.- 13.- og 16. februar.

Lørdag den 24. februar:
FC Fredericia – Vejle Boldklub
Spillested: Ikke aftalt

Endeligt spillested og nærmere tidspunkt for kampene kan læses på www.vejle-boldklub.dk i ugen op til de respektive kampe.