Brasiliansk-nigerianeren Dominic Vinicius blev efterårets VB-topscorer i NordicBet LIGA med 9 mål. Dom topper foran landsmanden Allan Sousa, der scorede seks mål for vejlenserne.

VB scorede 32 mål i efterårets 19 kampe i NordicBet LIGA. Dominic Vinicius, sidste sæsons topscorer med 15 mål, blev efterårets mest scorende VB’er foran Allan Sousa. I alt ni forskellige spillere kom på tavlen for VB. På den samlede topscorerliste i NordicBet LIGA er det HB Køges Martin Koch der fører an. Han har scoret 13 mål.

Topscorerliste Vejle Boldklub, NordicBet LIGA efteråret 2017:
Dominic Vinicius, 9 mål
Allan Sousa, 6 mål
Imed Louati, 5 mål
Rasmus Lauritsen, 5 mål
Mads Greve, 2 mål
Jacob Schoop, 2 mål
Nicolaj Madsen, 1 mål
D’Avila Ba Loua, 1 mål
Ylber Ramadani, 1 mål

Assist Vejle Boldklub, NordicBet LIGA efteråret 2017:
Allan Sousa, 7 assist
Viljormur Davidsen, 6 assist
Dominic Vinicius, 5 assist
Arbnor Mucolli, 2 assist
D’Avila Ba Loua, 2 assist
Imed Louati, 1 assist
Erick Farias, 1 assist
Pavol Bajza, 1 assist
Nicolaj Madsen, 1 assist

Der var ingen næstsidste fod at noteret på seks af efterårets 19 VB-mål. To af målene var de straffespark VB fik tilkendt i efterårssæsonen. Det var mod henholdsvis Brabrand på hjemmebane og Brabrand på udebane. De blev begået mod Allan Sousa og Dominic Vinicius.

Læs også:
VB benyttede 23 spillere i efterårets kampe i NordicBet LIGA (29/11-2017)